SPV Union Siku

Short Description:

Features It’s made of stainless steel 316 material with FKM seal. Working with high pressure and high temperature. Suitable for use in corrosive environments, to carry aggressive fluids or for any application in the food and chemical industry. Different shapes and sizes are available Specifications Fluid Admitted Air, Steam, Water and other liquid Working Pressure -100kPa—1.2MPa |-14.5—174psi Proof Pressure 3.0Mpa | 435psi Negative Pressure -100Kpa | -29.5 In Hg Wo...


Detail produk

Tags Product

fitur

Iku digawe saka baja 316 materi stainless karo segel FKM.

Nggarap dhuwur meksa lan suhu dhuwur.

Cocog kanggo nggunakake ing lingkungan korosif, kanggo nindakake cairan agresif utawa kanggo aplikasi ing industri pangan lan kimia.

lan manéka ukuran beda kasedhiya

specifications

adi ngakoni

Air, Uap, banyu lan Cairan liyane

meksa makarya

-100kPa-1.2MPa | -14.5-174psi

meksa Proof

3.0Mpa | 435psi

meksa Negative

-100Kpa | -29,5 Ing Hg

suhu makarya

-20-200 ° C | -4 ~ 392 ° F

ditrapake Tube

PU / PA / Teflon Tubing

Body

316 Steel

Seal, O-ring

FKM / Viton

push Kuningan Ing Fitting

Saka Tube meter
4mm 5mm 6mm 7mm 8mm 9mm 10mm 12mm 14mm 15mm 16mm
Inch Tube Saka
1/8 " 5/32 " 3/16 " 1/4 " 5/16 " 3/8 " 1/2 "
Utas Standard lan Koleksi
R, PT, BSPT - 55 ° Taper Pipe Thread Metric Thread
R1 / 8 R1 / 4 R3 / 8 R1 / 2 M5x0.8

M6x1

M8x1 M10x1 M12x1.25 M14x1.5 M16x1.5 M20x1.5

UNF

NPT - 60 ° American Standard Taper Pipe Thread

Bspp, G - 55 ° Podo Pipe Thread

10-32 UNF

1/8 NPT

1/4 NPT

3/8 NPT

1/2 NPT

G1 / 8

G1 / 4

G3 / 8

G1 / 2

Model No.

Tube ΦD

SPV 04

4mm

SPV 06

6mm

SPV 08

8mm

SPV 10

10mm

SPV 12

12mm

SPV 14

14mm

SPV 16

16mm





  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    -->
    WhatsApp Online Chat !