Naék Series Aliran Control klep

Pondok Description:

Feature   Manual operation, smooth actuation. Small operating force, small diameter. Easy to install and dismount.   Specification    


jéntré produk

Tags produk

hal nu husus

 

Operasi Manual, actuation rata.

gaya operasi leutik, diameter leutik.

Gampang masang sarta dismount.

 

spésifikasi

naék Spesifikasina

 

ASCdwAE MD

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    WhatsApp Online Chat !