PKD Uni Cabang

Pondok Description:

Features Nickle-Plated brass body and PBT body. stainless steel tube gripping claws, collars and release sleeves(collets) offer a quick hold and release mechanism to provide a low disconnection force for easy removal of the tubing. Oval and round shape of release sleeve are available. Three colors on the release sleeve, blue, black and gray. Specifications Fluid Admitted Air, Vacuum, Water (no freezing) Working Pressure 0—1.0MPa | 0—150psi Proof Pressure 3.0Mpa | 435psi Negativ...


jéntré produk

Tags produk

Fitur

Nickle-Plated awakna kuningan jeung awak PBT.

stainless steel cakar tube gripping, collars sarta ngaleupaskeun sleeves (collets) nawarkeun ditahan jeung sékrési mékanisme rusuh nyadiakeun kakuatan disconnection low pikeun gampang ngaleupaskeun tubing nu.

bentukna lonjong sarta buleud tina release leungeun baju nu aya.

Tilu kelir dina pelepasan leungeun baju, biru, hideung jeung kulawu.

spésifikasi

cairan ngaku

Hawa, vakum, Cai (henteu beku)

tekenan gawe

0-1.0MPa | 0-150psi

tekenan buktina

3.0Mpa | 435psi

tekenan négatip

-100Kpa | -29,5 Dina Hg

Suhu bisa dipake

0-60 ° C | 32 ~ 140 ° F

lumaku pipah

PU / Pa / pe / PVC

20170603235458

ØD pipah métrik
4mm 5mm 6mm 7mm 8mm 9mm 10mm 12mm 14mm 15mm 16mm
Inci pipah ØD
1/8 " 5/32 " 3/16 " 1/4 " 5/16 " 3/8 " 1/2 "
Thread Standar na Tipe
R, PT, BSPT - 55 ° Taper pipe Thread métrik Thread
R1 / 8 R1 / 4 R3 / 8 R1 / 2 M5x0.8

M6x1

M8x1 M10x1 M12x1.25 M14x1.5 M16x1.5 M20x1.5

Tube (métrik) -Thread (R)

Tube (inci) -Thread (R)

Tube (inci) -Thread (NPT)

PKD6-4-01

PKD1 / 4-5 / 32-N01

 

PKD8-4-02

PKD1 / 4-5 / 32-N02

 

PKD8-6-02

PKD5 / 16-1 / 4-N02

 

PKD10-8-02

PKD3 / 8-5 / 16-N03

 

PKD10-8-03

 

 

workshop q


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !