SM2 pameget stop kontak Gancang gandeng

Pondok Description:

USA Quick Coupling It allow easy changing of tools or hose connection and disconnection from your facility’s air supply line without shutting down or depressurizing the whole system. Easy way to boost the efficiency of compressed air system.   Specification     Fluid Admitted Air, Oil, Water (no freezing)  Working Pressure 0—1.0MPa | 0—150psi  Negative Pressure -100Kpa | -29.5 In Hg  Working Temperature 0—60°C | 32~140°F  Applicable Tube PU(Polyurethane) / PA(Nylon)  B...


jéntré produk

Tags produk

AS Gancang gandeng

Eta ngidinan gampang ngarobah tina parabot atawa sambungan selang na disconnection tina garis suplai hawa fasilitas anjeun tanpa shutting handap atanapi depressurizing sakabeh sistem.

Cara gampang pikeun naekeun kekecapan Sistim hawa dikomprés.

 

spésifikasi

 

  cairan ngaku Hawa, Minyak, Cai (henteu beku)
 tekenan gawe 0-1.0MPa | 0-150psi
 tekenan négatip -100Kpa | -29,5 Dina Hg
 Suhu bisa dipake 0-60 ° C | 32 ~ 140 ° F
 lumaku pipah PU (Polyurethane) / Pa (nilon)
 awak Plated Steel Chrome

 

NITTO

 

 

 

NPT pipe Thread

kode

20

30

40

benang

NPT1 / 4

NPT3 / 8

NPT1 / 2

 

model

benang

SM2-20

NPT1 / 4

SM2-30

NPT3 / 8

SM2-40

NPT1 / 2

workshop


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    WhatsApp Online Chat !