Spy Uni Y

Pondok Description:

Features It’s made of stainless steel 316 material with FKM seal. Working with high pressure and high temperature. Suitable for use in corrosive environments, to carry aggressive fluids or for any application in the food and chemical industry. Different shapes and sizes are available Specifications Fluid Admitted Air, Steam, Water and other liquid Working Pressure -100kPa—1.2MPa |-14.5—174psi Proof Pressure 3.0Mpa | 435psi Negative Pressure -100Kpa | -29.5 In Hg Wo...


jéntré produk

Tags produk

Fitur

Hayu urang dijieun tina baja 316 bahan steel kalawan segel FKM.

Gawe sareng tekanan tinggi na suhu luhur.

Cocog jeung pamakéan di lingkung corrosive, mawa cairan agrésif atawa pikeun aplikasi sagala di industri pangan sarta kimiawi.

wangun jeung ukuran béda téh sadia

spésifikasi

cairan ngaku

Hawa, uap, Cai jeung cairan séjén

tekenan gawe

-100kPa-1.2MPa | -14.5-174psi

tekenan buktina

3.0Mpa | 435psi

tekenan négatip

-100Kpa | -29,5 Dina Hg

Suhu bisa dipake

-20-200 ° C | -4 ~ 392 ° F

lumaku pipah

PU / Pa / Teflon Tubing

awak

316 steel Steel

Segel, O-ring

FKM / Viton

push Kuningan Dina pas

ØD pipah métrik
4mm 5mm 6mm 7mm 8mm 9mm 10mm 12mm 14mm 15mm 16mm
Inci pipah ØD
1/8 " 5/32 " 3/16 " 1/4 " 5/16 " 3/8 " 1/2 "
Thread Standar na Tipe
R, PT, BSPT - 55 ° Taper pipe Thread métrik Thread
R1 / 8 R1 / 4 R3 / 8 R1 / 2 M5x0.8

M6x1

M8x1 M10x1 M12x1.25 M14x1.5 M16x1.5 M20x1.5

UNF

NPT - 60 ° Amérika Standar Taper pipe Thread

BSPP, G - 55 ° Parallel pipe Thread

10-32 UNF

1/8 NPT

1/4 NPT

3/8 NPT

1/2 NPT

G1 / 8

G1 / 4

G3 / 8

G1 / 2

Model No.

tube ΦD

Spy 04

4mm

Spy 06

6mm

Spy 08

8mm

Spy 10

10mm

Spy 12

12mm

Spy 14

14mm

Spy 16

16mm


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    WhatsApp Online Chat !